Marčevski blog – SHOWROOM!

Marec je že. Marec! 

… Naj bi bil mesec novega upanja. Brstenja. Novih idej… Pa se je konec februarja svet postavil na glavo. Ampak ne glede na vse…moramo se boriti (čuden izbor besede) saj se vsi. Tako ali drugače. Glede na to, da je blog moja osebna izpoved, prepričanje…da je blog – jaz, ne morem mimo tega. Mislim, da se dogajanje v Evropi tiče nas vseh in vsi smo prizadeti. Vsi, upam, pomagamo po najboljših močeh in si želimo boljši jutri… za nas vse… upati moramo in tega nam ne more vzeti nihče. 

In tako… In zato… mi delamo naprej, delamo kar znamo najboljše. 

Napise. Svetlobne napise. 

In ker hočemo vedno biti malo drugačni… želimo naše izdelke, naše svetlobne napise našim strankam tudi pokazali. Fino je, da dejansko stranka vidi vsaj podoben izdelek, ki si ga je zamislila. Ali pa da dobi novo zamisel, na katero prej niti ni pomislila. Ali zamisel ima, pa ne ve kako jo izvesti… Res je, da papir (sem še ”stara šola”) vse prenese, mi pa moramo te želje, ideje, zahteve…uresničiti in fizično izdelati. Včasih je težko… potrebno je delati kompromise… Različni materiali, različne barve…usklajevanje je ključno, a res se potrudimo. Za stranko si radi vzamemo čas. Veseli smo, če stranka pride čisto na začetku in najdemo rešitev skupaj. Veseli smo, če pride na koncu, ko misli, da rešitve več ni, a najdemo izhod. 

Zato smo se lotili izdelati določene izdelke, da je komunikacija lažja, da pokažemo, kaj vse znamo in kaj vse lahko.

Svetlobni napisi, ki svetijo naprej

Svetlobni napisi, ki svetijo naprej – čez dan so črni, ponoči, ko svetijo, so beli – BLACK & WHITE

Svetlobni napis, ki sveti nazaj

Svetlobni napis v škatli

Akril neon – različnih opcij

In še in še… 

Pri vsem tem pa svetlobne napise, glede na namembnost in uporabnost spremljajo različni materiali. Od velikosti in montaže je odvisno kakšna bo izvedba, kateri materiali se bodo uporabljali…  Opisa kakšnih večjih svetlobnih napisov, se lotimo enkrat v prihodnjih javljanjih…

V glavnem…veliko vemo, ampak vedno smo se pripravljeni od strank tudi kaj naučiti. Interakcija je premo-sorazmerna. Izpopolnjuje nas. Upam, da zadovolji tudi naše stranke.

Zato pa delamo šov sobo. (ne vem če je fora, da takole piše – hmmm?)

Za naše stranke in za našo dušo pocrkljat.