3D svetlobni napisi

3D svetlobni napisi zagotovo sodijo med bolj udarne in izstopajoče. Če si želite izstopati in biti opaženi so zagotovo prava izbira za vas.

V več kot 30 letih delovanja na trgu svetlobnih napisov smo od blizu spremljali razvoj tehnologij in istočasno sami razvijali rešitve za svetlobne napise. Tako smo skozi leta razvili ogromen izbor izvedb iz različnih trpežnih in obstojnih materialov. Garantiramo vam, da bomo skupaj našli pravo in z njo bo vaš objekt zasijal v novi luči. 

Na področju 3D svetlobnih napisov in črk ponujamo ogromno različnih izvedb in kombinacij. Prav tako ponujamo širok izbor materialov za 3D svetlobne napise, najpogostejši med njimi so aluminij in nerjaveče jeklo, tako brušeno kot polirano. 3D svetlobne črke pa izdelujemo tudi iz različnih imitacij patiniranega bakra, zarjavelega železa…

 

3D svetlobne črke z osvetlitvijo lica

Klasične in vedno aktualne. Izdelane iz barvanega aluminija ali surovega površinsko obdelanega nerjavečega jekla, vam vedno zagotavljajo, da ste opazni. Osvetljeno lice pa je izdelano iz akrilnega stekla – pleksija, ki ga barvno uskladimo glede na CGP in željo naročnika. Bodisi z folijo ali barvnim akrilnim steklom.

 

 

 

 

 

 

Black and white efekt

3D svetlobni napis Black and white - Nečni efekt

3D svetlobni napis Black and white - Dnevni efekt

Priljubljena rešitev za podjetja, ki si zaradi svetle fasade ali pa striktnosti CGP želijo črnih elementov na svojem svetlobnem napisu, ponoči pa bi bili radi še vedno opazni. Black and white akrilno steklo omogoča, da je dnevni efekt napisa črn, ponoči pa ko se napis prižge pa akrilno steklo zasije belo. Za črke večjih dimenzij (višine > 1400 mm) pa zaradi nižjih stroškov uporabljamo posebno perforirano folijo, ki ponuja podoben efekt.

 

 

 

 

“Halo” efekt

3D svetlobni napis "halo" efekt - Slovenski šolski muzej

Je način izvedbe pri kateri je samostoječ element svetlobnega napisa osvetljen iz zadnje strani tako, da na koncu napis dobi sij, ki se odbija od bodisi fasade ali osnove na kateri je fiksiran svetlobni napis. Za to je pri tej izvedbi izbira podlage toliko pomembnejša.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Retro svetlobni napisi

3D svetlobni napis iz Cortena - Smogavc

3D svetlobni napis iz imitacije patiniranega železa

Svetlobni napisi z retro pridihom so vedno aktualni. Za doseganje retro izgleda uporabljamo različne materiale, kot so imitacije staranega bakra, zarjavelega železa, bakra… Hkrati pa uporabljamo različne načine osvetljave, naprimer efekt starih žarnic, neona…

 

 

 

 

 

 

Samostoječe črke z klasičnim in akril neonom

3D svetlobni napis z neonom - Ajda

3D svetlobni napis z akril neonom - Detajl

Izdelujemo tudi samostoječe črke v kombinaciji z klasičnim in akril neonom

 

 

 

 

 

Ponujamo vam

Samostoječe črke

3D svetlobni napisi

Svetlobne ali nesvetlobne. Izdelava je možna iz različnih materialov.

Ponosni smo

Naše reference

Povpraševanje