Akril neon

Si želite neonskega napisa ampak niste prepričani, če ste pripravljeni sprejeti vse kompromise, ki jih takšna izvedba prinaša s seboj? Vas skrbi cena, stroški vzdrževanja, morebitne poškodbe?  Z akril neonom lahko na vse to pozabite.

Klasični neon je izdelan iz steklenih cevi, ki so nagnjene k poškodbam, sanacije cevi pa so praktično nemogoče oziroma cenovno nesmiselne. Akril neon pa je izdelan iz akrila, ki je polimerni material. Tako je obstojen, odporen na udarce in manjše praske. Poleg tega pa je še cenovno ugodnejši, napram klasičnemu neonu.

Akril neon je osvetljen z LED moduli, ki so varčnejši in varnejši od visokonapetostnega klasičnega neona. Za to pride v poštev tudi tam, kjer zaradi požarne varnosti montaža klasičnega neona ni dovoljena.

Akril-neon-vzorčnik

Prav tako akril neon ponuja večji nabor barv in samih izvedb, saj ga lahko na različne načine vključujemo in kombiniramo z ostalim izborom izvedb, ki jih ponujamo.

Na sliki je del nabora barv, ki jih ponujamo. Vedno pa se bomo poskušali najbolj pribljižati barvi, ki bo, tako osvetljena, kot ugašena, najboljši pribljižek vašemu CGP.

 

 

 

Možnosti izvedb je ogromno. Akril neon se lahko kombinira z aluminijastimi osnovami, lahko je kot svetlobni element na samostoječih 3D črkah ali pa je popolnoma samostoječ element.

 

 

 

 

 

Ponosni smo

Naše reference

Povpraševanje