Notranje označevanje

Notranje označevanje je pomemben, a velikokrat podcenjen element notranjega oblikovanja.

Ponujamo kopico različnih rešitev, ki jih snujemo sami po željah naročnikov hkrati pa vam nudimo tudi različne standardizirane označevalne sisteme. Tako bomo brez težav našli pravo rešitev za vaše podjetje, poslovalnico ali objekt.

Širok pojem kot je notranje označevanje vključuje veliko različnih elementov. Te je za uspešno sporočanje in koherenten izgled potrebno premišljeno uskladiti in izdelati vizualno celovit sistem, ki bo skladen z grafično podobo podjetja. Pri nas poskrbimo za vse to.

Za potrebne notranjega označevanja objektov ponujamo in izdelujemo najrazličnejše izvedbe in označevalne sisteme. Ti so lahko fiksni ali dinamični, kar pomeni, da tekste, elemente in grafike enostavno menjate tudi sami. 

V kategorijo notranjega označevanja uvrščamo:

  • Notranji svetlobni napisi – podjetja se za notranje svetlobne napise odločajo, ko želijo stranke impresionirati ob stopu v njihov objekt. Notranji svetlobni napisi namreč z svojo impozantnostjo v čakalnici, za recepcijsko mizo ali v sprejemni avli obiskovalcem na eleganten način sporočajo, v čigavi “hiši” so.
  • Notranji nesvetlobni napisi – Malo manj izstopajoči, a nič kaj manj elegantni so notranji nesvetlobni napisi. V kolikor želite popestriti notranje prostore vašega objekta in mu dodati pridih lastnega “brand-a” je to pravi način. To je tudi dober način za krepitev kulture in pripadnosti znotraj podjetja.
  • Folijske aplikacije – grafike in sporočila je mogoče aplicirati tudi direktno na stene, stekla ali pa na obstoječe elemente interiera. Širok nabor različnih folij, digitalni tisk in spretni monterji pa poskrbijo za brezhiben končni izgled.
  • Usmerjevalne table – te zaposlenim, strankam in obiskovalcem pomagajo pri orientaciji znotraj objekta.
  • Označevalne table – označujejo različne oddelke in prostore. Podobno kot usmerjevalne table pomagajo pri orientaciji in logistiki znotraj objekta. Lahko so stenske, vratne, viseče… zagotovo najdemo pravo rešitev za vas.
  • Namizne tablice – po navadi označujejo ime in funkcijo, ter tako olajšajo delo pri komunikaciji s strankami.
  • Opozorilne table – so namenjene, da sporočajo, prepovedujejo ali opozarjajo. Sem spadajo parkirne table, table za različne prepovedi (kajenje, parkiranje, omejitve hitrosti).
  • Klip-klap table – izredno popularen sistem svetlobnih in nesvetlobnih nosilcev za grafike. Eleganten in vsestranski izgled, enostavnost uporabe in možnost hitrega menjanja grafik. Vse to so lastnosti z katerimi se ponaša sistem Klip-klap.

Sistem Klip-klap ponujamo v stenski, viseči ali samostoječi izvedbi.

Ponosni smo

Naše reference

Povpraševanje