Svetlobne table

Da vas opazijo, kot si želite biti videni: podnevi z odličnostjo izvedbe, ponoči s svetlobo, ki se ji ni moč upreti.

Svetlobne table so vrsta svetlobne reklame, ki ima lastno osnovo. To pomeni, da je so na fiksni osnovi, ki je lahko poljubne dimenzije in oblike (kvadrat, pravokotnik, krog oziroma je lahko silhueta svetlobne kasete oblikovana popolnoma poljubno glede na logotip naročnika).

Na osnovi svetlobne table pa v sodelovanju z naročnikom izberemo različne svetlobne elemente in načine izvedbe. Vse skupaj pa na koncu združimo v celovito svetlobno reklamo, ki bo nedvomno pritegnila pozornost mimoidočih.

Svetlobne table z najsodobnejšo LED tehnologijo

Vse svetlobne table so podsvetljene z LED moduli. Kot strokovnjaki za svetlobne napise pa poskrbimo, da v vaše napise vedno vgrajujemo najsodobnejše LED tehnologije, ki zagotavljajo pravo razmerje med svetilnostjo, porabo električne energije in življenjsko dobo modulov. Le tako lahko našim naročnikom zagotavljamo najboljše.

Zakaj svetlobna tabla?

Prednost svetlobnih tabel pred samostoječimi črkami je ta, da je vso električno napeljavo mogoče opraviti znotraj napisa, kar pomeni, da je montaža enostavnejša.

Kakšne vrste svetlobnih tabel ponujamo:

  • A x B – svetlobna kaseta

Ta izvedba je ena izmed enostavnejših in tudi cenovno ugodnejših. Gre za preprosto izvedbo aluminijaste svetlobne kasete poljubnih A x B dimenzij. Sprednja stran pa je iz akrilnega oz. plexi stekla, na katerega vašo grafiko apliciramo z izrezi vinilnih folij ali pa digitalnim tiskom na presvetlitveno folijo.

  • Podloženi napisi

Pri tej izvedbi je celotna svetlobna tabla aluminijasta in barvana po želji naročnika. V vidno polje pa z CNC strojem rezkan napis, ki je nato podložen z plexi steklom, ki je lahko poljubne barve. Za vas imamo na voljo širok izbor različnih plexi stekel in presvetljivenih folij z katerimi lahko skoraj popolnoma ujamemo paleto vašega CGP.

Je ena bolj priljubljenih izvedb, saj gre za elegantno rešitev, ki omogoča kombinacijo z veliko drugimi svetlobnimi elementi in izvedbami. Zaradi izreza na vidnem polju pa svetlobna reklamna tabla dobi rahel reliefen izgled.

  • Dekupirana izvedba

To je nadgradnja ALU izreza in način, da vaš svetlobni napis dobi še več globine in s tem pridobi na opaznosti. Pogosto pa je kombiniran z navadnim ALU izrezom.

Prav tako gre za izrez na vidnem polju napisa, vendar so pri taki izvedbi svetlobne table črke in elementi iz plexi stekla dvignjeni. Tako svetlobni elementi dobijo 3D efekt in izgledajo kot samostoječi. Ta izvedba pa v kombinaciji z podloženim napisom dobi odličen efekt globine in dinamike svetlobne table.

  • Reklamna tabla s samostoječimi elementi

Izvedba z samostoječimi elementi pa je pogosto rešitev pri projektih, kjer montaža 3D samostoječih črk ni moža direktno na objekt. Tukaj je prednost ta, da je montaža na objektu posledično enostavnejša in hitrejša. Hkrati pa lahko samostoječe elemente na napisu kombiniramo z vsemi ostalimi zgoraj naštetimi izvedbami.

  • Sistemi za platnene svetlobne kasete

Ponujamo različne rešitve ter sisteme za platnene svetlobne kasete. Platno se pogosto uporablja na veliko formatnih svetlobnih reklamnih tablah, kjer želimo osvetljevati večje površine.

Ponosni smo

Naše reference

Povpraševanje