Usmerjevalne table

Usmerjevalne table so preprosta in učinkovita rešitev, da vas naročniki najdejo. Usmerjajo, nakazujejo in vas vodijo do želenega cilja. Usmerjevalne table poznamo tudi pod imenom označevalne table.

Namen usmerjevalnih tabel je jasno in na enostaven način signalizirati pot do lokacije. Bodisi usmeriti vaše stranke do poslovalnice, dostavljalce do skladišča ali pa prikazati lokacije vseh podjetij v bližini.

Kljub vsem navigacijskim tehnologijam, ki jih danes praktično vsak nosi v žepu so usmerjevalne table ključne za to, da vas vsakdo brez težav najde. Obiskovalcem pomagajo, da se znajdejo znotraj poslovnih con.  Izboljšujejo logistiko. Hkrati pa so zaslužne za nove stranke, ki vas najdejo na podlagi usmerjevalne table.

Kaj odlikuje usmerjevalne table OZ. OZNAČEVALNE TABLE?

  • Preprostost – Usmerjevalne table morajo biti enostavne in lahko berljive. Prevelika količina teksta in grafičnih elementov lahko opazovalca zmede. Sploh, če se tabla nahaja ob cesti.
  • Opaznost – Postavljene so na dobro vidno mesto. Vidne morajo biti iz vseh možnih strani prihoda.
  • Berljivost – Nujno je, da so označevalne table hitro berljive. Za to je pomemben kontrast v napisu, čitljiva tipografija ter redno vzdrževanje in čiščenje table.
  • Razumljivost – Ključno pri usmerjevalnih tablah je, da jih lahko razume vsak. Ker pa vsi obiskovalci ne govorijo enakega jezika to prikažemo z enostavnimi grafikami oziroma piktogrami.

 V določenih primerih, kadar je koncentracija isto govorečih obiskovalcev večja in hitra berljivost ni tako nujna, pa se lahko poslužimo večjezičnih tabel.

Ponosni smo

Naše reference

Povpraševanje